Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Γιατί COMPEED®

Τα πλεονεκτήματα των COMPEED®

Χάρη στη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος για την επούλωση των πληγών, τα COMPEED® επιθέματα για φουσκάλες παρέχουν ανώτερη ικανότητα επούλωσης και ταχύτερη ανακούφιση από τον πόνο από τα παραδοσιακά επιθέματα*.

*Karlsmark T, Goodman JJ, Drouault Y, Lufrano L, Pledger GW. Τυχαιοποιημένη κλινική μελέτη σύγκρισης του COMPEED® επίθεμα για τον επιχείλιο έρπη με κρέμα που περιέχει 5% ακικλοβίρη για την αντιμετώπιση του ιού του απλού έρπητα (herpes simplex labialis). J Eur Acad Dermatol Venereol. 2008; 22 (10): 1184-1193.

Ανακαλύψτε πώς τα COMPEED® δρουν σαν δεύτερο δέρμα για να επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης.

 

Η προέλευση των COMPEED®

Πριν από 25 χρόνια περίπου, μια ομάδα Σκανδιναβών στρατιωτών άρχισε να κόβει μεγάλα υδροκολλοειδή επιθέματα σε μικρότερα κομμάτια για να προστατεύσουν τα πόδια τους κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Τα επιθέματα που δημιουργήθηκαν, αποδείχθηκαν ιδανικά τόσο για την πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση των φουσκαλών.

Ως αποτέλεσμα, γεννήθηκε το εμπορικό σήμα COMPEED®, και από στόμα σε στόμα, τα υδροκολλοειδή επιθέματα έγιναν διάσημα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά την επιτυχία των επιθεμάτων για φουσκάλες, η COMPEED® εστίασε σε άλλες κατηγορίες όπως κάλοι, σκληρύνσεις και κότσια, καθώς και σε επαναστατικά επιθέματα για την αντιμετώπιση του επιχείλιου έρπητα. Μέχρι σήμερα, η COMPEED® είναι μια αναγνωρισμένη μάρκα με πάνω από 20 προϊόντα που προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις για τις διαφορετικές ανάγκες του καταναλωτή, με ένα και μοναδικό σκοπό: να μην σας σταματάει τίποτα.