Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις, μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Παρακαλούμε συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα για να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις, όπου μπορεί να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας.

Πώς χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σας

  • Εάν έχετε μια ερώτηση σχετικά με κάποιο προϊόν Compeed: η HRA Pharma θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες για τη διαχείριση του αιτήματος/πρότασής σας και/ή για να απαντήσει στο αίτημά σας.
  • Εάν θέλετε να μας αναφέρετε μια ανεπιθύμητη ενέργεια: η HRA PHARMA θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες για να συμμορφωθεί με τις νομικές της υποχρεώσεις και για να απαντήσει στην αναφορά σας σχετικά με την ανεπιθύμητη ενέργεια.
  • Εάν έχετε ένα ερώτημα που αφορά ένα προϊόν/ιατρικές πληροφορίες: η HRA PHARMA θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες για την απάντηση του ερωτήματός σας αναφορικά με τις ιατρικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με τους κανόνες προστασίας δεδομένων, και κυρίως με τον ΓΚΠΔ (GDPR), έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε επίσης δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας και στον περιορισμό ή στην άρνηση της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και των δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε συμβουλευτείτε την αναλυτική μας Πολιτική Απορρήτου.