Όλες Προϊόντα

Compeed® Επιθέματα για φουσκάλες

Τα Επιθέματα για Φουσκάλες Compeed® έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προστατεύουν τις φουσκάλες σας και να δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για την επούλωσή τους. Παρέχουν άμεση ανακούφιση από τον πόνο και μεγάλη προστασία από την πίεση και τριβή.

δείτε περισσότερα

Compeed® Επιθέματα για τον επιχείλιο έρπη

Τα Επιθέματα για τον Επιχείλιο Έρπη COMPEED® έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν διακριτική προστασία στην πληγή, ενώ είναι αποδεδειγμένο ότι ενισχύουν την ταχύτερη επούλωσή της. Δρουν σαν ασπίδα για τη μείωση του κινδύνου επιμόλυνσης.

δείτε περισσότερα

Compeed® Επιθέματα για κάλους

Τα Επιθέματα για Κάλους Compeed® έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμβάλλουν στην αφαίρεση των κάλων με γρήγορο και φυσικό τρόπο. Προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τον πόνο και ενυδάτωση. Κάποιοι τύποι επιθεμάτων περιέχουν ενεργά συστατικά που διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την αφαίρεση των σκληρών και επανεμφανιζόμενων κάλων.

δείτε περισσότερα

Compeed® Επιθέματα για σκληρύνσεις

Τα Επιθέματα για Σκληρύνσεις Compeed®έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μαλακώνουν τις σκληρύνσεις και να διευκολύνουν την αφαίρεσή τους. Δημιουργούν ένα υγρό προστατευτικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα ανακουφίζουν από την πίεση και τον πόνο.

δείτε περισσότερα

Compeed® Επιθέματα για κότσι

Τα Επιθέματα για Κότσι Compeed® έχουν σχεδιαστεί ώστε να προστατεύουν το κότσι από την πίεση και την τριβή. Προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τον πόνο και την πίεση και εμποδίζουν την περαιτέρω πάχυνση του δέρματος.

δείτε περισσότερα