Συμβουλές αντιμετώπισης Συμβουλές αντιμετώπισης Συμβουλές αντιμετώπισης

Συμβουλές αντιμετώπισης

Συμβουλές αντιμετώπισης

Από τη φτέρνα μέχρι τα δάκτυλα του ποδιού σας - αξιοποιήστε τις εξειδικευμένες συμβουλές μας για τη φροντίδα των ποδιών και προσδιορίστε το πρόβλημά σας.

Φουσκάλες

Μην αφήσετε καινούργια παπούτσια και φουσκάλες να σας χαλάσουν τη μεγάλη μέρα

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Πώς να αντιμετωπίσετε τις φουσκάλες στα πόδια

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Μην αφήσετε τις φουσκάλες να σας σταθούν εμπόδιο

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Πώς να αποφύγετε και να αντιμετωπίσετε τις φουσκάλες όταν φοράτε καινούργια παπούτσια

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Πώς να αντιμετωπίσετε τις φουσκάλες που οφείλονται στην τριβή

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Πώς να αντιμετωπίζετε τις φουσκάλες λόγω πεζοπορίας

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Πώς να αποφύγετε τις φουσκάλες κατά την πεζοπορία

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Αγοράστε αθλητικά παπούτσια με γνώμονα τα πόδια σας

Διαβάστε το άρθρο
Επιχείλιος έρπης

Τι προκαλεί την εμφάνιση επιχείλιου έρπητα; Τι μπορώ να κάνω;

Διαβάστε το άρθρο

Συχνές ερωτήσεις

Περιέχουν κάποιο από τα ακόλουθα συστατικά: λάτεξ/ σελοφάν/ γλουτένη/ αβιτόλη/ υπεροξείδιο του βενζοϋλίου/ θειικό νικέλιο (II)/ μαθακρυλικό;

Όχι, να είστε βέβαιοι ότι τα επιθέματα δεν περιέχουν λάτεξ, σελοφάν ή γλουτένη. Τα επιθέματα μας είναι επίσης ελεγμένα ως προς την ευαισθητοποίηση και τον ερεθισμό. Αυτά είναι τυποποιημένα τεστ και τα δύο είναι αρνητικά

Είναι μίας χρήσης/βιοαποικοδομήσιμα;

Προς το παρόν, οι συσκευασίες μας δεν είναι βιοδιασπώμενες, αλλά κατανοούμε πλήρως την ανάγκη για φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες και οι ομάδες μας εργάζονται συνεχώς πάνω σε αυτό το θέμα. Φροντίστε να απορρίψετε στα κατάλληλα κανάλια απορριμμάτων.

Τα έπιθέματα Compeed περιέχουν κάποιο δραστικό συστατικό;

Όλα τα επιθέματά μας εκτός από το corn active δεν περιέχουν κανένα ενεργό συστατικό. Το Corn Active περιέχει σαλικυλικό οξύ που βοηθά να μαλακώσει η σκλήρυνση.

Είναι εντάξει τα έμπλαστρα για διαβητικούς;

Όχι, ο διαβήτης είναι αντένδειξη.
Ο διαβήτης μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στην κυκλοφορία και σε νευρική βλάβη, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε εξέλκωση των άκρων ή κακή επούλωση των πληγών. Εξαιτίας αυτού είναι λογικό για τους διαβητικούς να προσέχουν ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της θεραπείας. Επομένως, συμβουλεύουμε τους διαβητικούς να μην χρησιμοποιούν επιθέματα Compeed εκτός εάν έχουν συμβουλευτεί έναν γιατρό.

Μπορούν τα προϊόντα Compeed να χρησιμοποιηθούν από έγκυες γυναίκες;

Τα έμπλαστρα Compeed Blister & Cold Sore μπορούν να χρησιμοποιηθούν από έγκυες γυναίκες. Όπως πάντα σε αυτήν την περίπτωση, εάν η γυναίκα δεν είναι καθόλου σίγουρη, θα πρέπει να συμβουλευτεί τον γιατρό της.Το επίθεμα Compeed Active Corn περιέχει σαλικυλικό οξύ ως ενεργό συστατικό, το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται από έγκυες γυναίκες μόνο μετά από συνεννόηση με το γιατρό τους.

Υπάρχει κάποια αντένδειξη για τη χρήση επιθέματος κατά τη διάρκεια του θηλασμού;

Δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για χρήση κατά τη διάρκεια του θηλασμού, αν και αυτός ο πληθυσμός δεν έχει μελετηθεί, εφόσον τηρείται η προβλεπόμενη χρήση και δεν υπάρχει κακή χρήση (δηλαδή χρήση στο κάλος του στήθους). Το προϊόν δεν περιέχει δραστικό συστατικό (εκτός από το Advanced Corn).