Συμβουλές για τις φουσκάλες Συμβουλές για τις φουσκάλες Συμβουλές για τις φουσκάλες

Συμβουλές για τις φουσκάλες

Αντιμετώπιση φουσκαλών

Οι φουσκάλες λόγω τριβής είναι μεν συχνές, αλλά άκρως ανεπιθύμητες. Τις περισσότερες φορές μπορούν εύκολα να αποφευχθούν και, εάν χρειάζεται, να αντιμετωπιστούν με κάποια θεραπεία. Στην ενότητα αυτή θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη θεραπευτική αντιμετώπιση των φουσκαλών, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα Compeed® μπορούν να σας βοηθήσουν.

Φουσκάλες

Μην αφήσετε καινούργια παπούτσια και φουσκάλες να σας χαλάσουν τη μεγάλη μέρα

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Πώς να αντιμετωπίσετε τις φουσκάλες που οφείλονται στην τριβή

Διαβάστε το άρθρο

Δραστηριότητες που προκαλούν φουσκάλες

Οι φουσκάλες μπορεί να είναι το αποτέλεσμα διαφόρων καταστάσεων, όπως αθλητικές δραστηριότητες, περπάτημα με καινούργια παπούτσια, συνεχής κίνηση ή ορθοστασία μέσα στη μέρα. Στην ενότητα αυτή θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις φουσκάλες και τις διάφορες καταστάσεις που τις προκαλούν

Φουσκάλες

Πώς να αντιμετωπίσετε τις φουσκάλες στα πόδια

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Μην αφήσετε τις φουσκάλες να σας σταθούν εμπόδιο

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Πώς να αποφύγετε και να αντιμετωπίσετε τις φουσκάλες όταν φοράτε καινούργια παπούτσια

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Πώς να αντιμετωπίζετε τις φουσκάλες λόγω πεζοπορίας

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Πώς να αποφύγετε τις φουσκάλες κατά την πεζοπορία

Διαβάστε το άρθρο
Φουσκάλες

Αγοράστε αθλητικά παπούτσια με γνώμονα τα πόδια σας

Διαβάστε το άρθρο

Φουσκάλες - Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι φουσκάλες;

Οι φουσκάλες είναι βλάβες γεμάτες υγρό που αναπτύσσονται ως απόκριση σε επαναλαμβανόμενη τριβή στο δέρμα. Οι ανοιχτές φουσκάλες μπορεί να είναι πολύ επώδυνες και χρειάζονται μέρες για να επουλωθούν.

Τι προκαλεί τις φουσκάλες;

Οι φουσκάλες αναπτύσσονται ως αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενης τριβής και τριβής, συχνά από σφιχτά ή κακοσχεδιασμένα παπούτσια.

Πώς να αντιμετωπίσετε τις φουσκάλες;

Οι φουσκάλες μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να επουλωθούν. Οι θεραπείες επικεντρώνονται στην προστασία της κυψέλης από περαιτέρω τριβή. Εφαρμόστε ένα επίθεμα COMPEED® για να αποτρέψετε περαιτέρω φουσκάλες και να ανακουφίσετε άμεσα τον πόνο.

Πώς μπορώ να αποτρέψω τις φουσκάλες;

Εάν φοράτε παπούτσια που σας κάνουν πιο επιρρεπείς στις φουσκάλες, προστατέψτε τα πόδια σας από το τρίψιμο και την τριβή με τα COMPEED® Blister Plasters. Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε τις φουσκάλες φορώντας δύο ζευγάρια λεπτές κάλτσες κατά την άσκηση.

Πρέπει να τρυπήσω την φουσκάλα μου πριν βάλω το έμπλαστρο Compeed;

Μην σκάσετε σκόπιμα την φουσκάλα, αλλά αν ανοίξει, καθαρίστε ήπια με σαπουνόνερο, μουλιάστε την σε ποδόλουτρο με θαλασσινό νερό για 10 λεπτά και καλύψτε την με ένα προστατευτικό επίθεμα όπως το COMPEED®.

Είναι αδιάβροχα;

Ναι, τα επιθέματα Compeed είναι αδιάβροχα. Αν και η επαφή με το νερό και το κολύμπι μπορεί να μειώσει την επικολλητική ικανότητα. Το νερό θα εισέλθει μόνο από τις άκρες του εμπλάστρου, όχι από το εξωτερικό φιλμ. Εάν η επικολλητική ικανότητα είναι μειωμένη, αφαιρέστε το έμπλαστρο προσεκτικά τεντώνοντας αργά κατά μήκος του δέρματος και αντικαταστήστε το με ένα νέο.