Συμβουλές για τους κάλους Συμβουλές για τους κάλους Συμβουλές για τους κάλους

Συμβουλές για τους κάλους

Επιθέματα για κάλους

Εάν έχετε παρατηρήσει στα πόδια σας διογκωμένες περιοχές σκληρού ή ξηρού δέρματος με τραχεία αίσθηση στην αφή, οι οποίες είναι ευαίσθητες στο άγγιγμα ή συνοδεύονται από πόνο, τότε πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για κάλους. Μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες επιλογές αντιμετώπισης των κάλων και τους τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα Compeed® μπορούν να σας βοηθήσουν.

Κάλοι

Πώς να αποτρέψετε τη δημιουργία κάλων

Διαβάστε το άρθρο
Κάλοι

Πώς να αντιμετωπίσετε και να αφαιρέσετε τους κάλους;

Διαβάστε το άρθρο

Επιθέματα για κάλους - Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι κάλοι;

Οι κάλοι είναι περιοχές με παχύρρευστο δέρμα στο πόδι, συχνά επώδυνες στην πίεση.

Τι προκαλεί τους κάλους;

Οι κάλοι προκαλούνται από τρίψιμο και πίεση σε οστέινες επιφάνειες, που προκύπτουν από κακή εφαρμογή των παπουτσιών. Το δέρμα στο πόδι πυκνώνει ως προστατευτική απόκριση στην πίεση και την τριβή.

Πώς να αντιμετωπίσετε τους κάλους;

Ξεκινήστε ανακουφίζοντας και ενυδατώνοντας σημεία πίεσης στο πόδι. Αυτό μπορεί να γίνει με την εφαρμογή ενός επιθέματος για να προστατευτεί από το τρίψιμο και την τριβή. Τα επιθέματα κάλων COMPEED® περιέχουν ένα ειδικό τζελ που βοηθά στην αφαίρεση της σκλήρυνσης ενώ παρέχει άμεση ανακούφιση από τον πόνο.

Πώς μπορώ να αποτρέψω τους κάλους;

Για να αποτρέψετε τους κάλους, ξεκινήστε μειώνοντας την πίεση και ενυδατώνοντας τα πόδια σας, ειδικά αν πρόκειται να φορέσετε στενά παπούτσια. Η χρήση υδροκολλοειδούς επιθέματος, όπως τα COMPEED® Corn Plasters, μπορεί επίσης να μειώσει την πίεση διατηρώντας παράλληλα τη φυσική ισορροπία υγρασίας.