Συμβουλές για τις σκληρύνσεις Συμβουλές για τις σκληρύνσεις Συμβουλές για τις σκληρύνσεις

Συμβουλές για τις σκληρύνσεις

Αντιμετώπιση σκληρύνσεων

Οι σκληρύνσεις, όπως και οι κάλοι, είναι περιοχές σκληρού και ξηρού δέρματος οι οποίες έχουν συνήθως μεγαλύτερο πλάτος και εμφανίζονται στο πέλμα του ποδιού. Συνεχίστε την ανάγνωση εάν θέλετε να μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις σκληρύνσεις με τη βοήθεια των προϊόντων Compeed®.

Σκληρύνσεις

Πώς να αντιμετωπίσετε και να αφαιρέσετε τις σκληρύνσεις

Διαβάστε το άρθρο

Σκληρύνσεις - Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι οι σκληρύνσεις;

Οι σκληρύνσεις είναι κηλίδες σκληρυμένου κίτρινου δέρματος, που εντοπίζονται συχνότερα στη φτέρνα ή στην μπάλα του ποδιού. Οι κάλοι είναι γενικά μεγαλύτεροι από τις σκληρύνσεις και λιγότερο καλά καθορισμένοι.

Τι προκαλεί τις σκληρύνσεις;

Το επαναλαμβανόμενο τρίψιμο, η πίεση και το βάρος προκαλούν σκληρύνσει, όπως συμβαίνει όταν φοράτε ψηλά τακούνια που μετατοπίζουν ολόκληρο το βάρος του σώματος στην καμπύλη του ποδιού.

Πώς να αντιμετωπίσετε τις σκληρύνσεις;

Ξεκινήστε ανακουφίζοντας και ενυδατώνοντας το δέρμα με σκλήρυνση. Δοκιμάστε το COMPEED® Callus Plaster για προστασία από την πίεση, ενυδάτωση και άμεση ανακούφιση από τον πόνο.

Πώς μπορώ να αποτρέψω την δημιουργία των σκληρύνσεων;

«Για να αποτρέψετε το σχηματισμό σκληρύνσεων, δοκιμάστε να κάνετε ενυδάτωση με κρέμα ποδιών και απολέπιση· αυτό μπορεί να αφαιρέσει τα παλιά κύτταρα του δέρματος πριν σκληρύνουν.Είναι επίσης καλή ιδέα να προστατεύσετε τα πόδια σας από το τρίψιμο και την τριβή, ειδικά αν πρόκειται να φορέσετε τακούνια που βάζουν επιπλέον βάρος στην καμπύλη του ποδιού σας».