Φουσκάλες 6 ελάχιστη ανάγνωση

Μην αφήσετε καινούργια παπούτσια και φουσκάλες να σας χαλάσουν τη μεγάλη μέρα

Μην αφήσετε καινούργια παπούτσια και φουσκάλες να σας χαλάσουν τη μεγάλη μέρα Μην αφήσετε καινούργια παπούτσια και φουσκάλες να σας χαλάσουν τη μεγάλη μέρα Μην αφήσετε καινούργια παπούτσια και φουσκάλες να σας χαλάσουν τη μεγάλη μέρα

Η μέρα που περιμένατε επιτέλους έφτασε. Είτε πρόκειται για γάμο, σχολική επανένωση, πάρτι ή την πρώτη μέρα στη νέα δουλειά, σημασία έχει ότι επιτέλους έφτασε. Προετοιμαζόσασταν γι’ αυτό εδώ και πολύ καιρό. Αγοράσατε καινούργια ρούχα, πήγατε στο γυμναστήριο λίγες παραπάνω φορές, κόψατε ακόμα και τα μαλλιά σας. Και μετά από πολυήμερες περιηγήσεις στα μαγαζιά, βρήκατε ακόμα και το τέλειο ζευγάρι παπούτσια. Δεν είναι πολύ επίσημα, αλλά ούτε και πολύ καθημερινά και δείχνουν τέλεια με το ντύσιμό σας. Θα χαρίσουν στυλ στο περπάτημά σας και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σας σταματήσει φορώντας αυτά τα παπούτσια. Τώρα, λοιπόν είστε πανέτοιμοι(-ες) για τη μεγάλη περίσταση. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Δυστυχώς πολλές φορές ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι παπούτσια συνοδεύεται από μια ολοκαίνουργια επώδυνη φουσκάλα. Η οποία, μάλιστα, μπορεί να δημιουργηθεί πολύ γρήγορα. Ξέρουμε τι σκέφτεστε. Γιατί σε μένα; Γιατί σήμερα; Συνήθως, τα καινούργια παπούτσια χρειάζεται να φορεθούν κάποιες φορές ώστε να πάρουν το σχήμα των ποδιών σας. Η πίεση και η τριβή που αναπτύσσονται ανάμεσα στο καινούργιο παπούτσι και το πόδι σας είναι αυτό που προκαλεί την επίπονη, ενοχλητική φουσκάλα , η οποία μπορεί να καταστρέψει την ξεχωριστή μέρα οποιουδήποτε.

Φανταστείτε να είναι η μέρα του γάμους σας και να θέλετε να λάμπετε από ευτυχία, να χαιρετάτε όλους τους καλεσμένους με ένα χαμόγελο και να χορεύετε όλο το βράδυ με τον σύντροφό σας, περιστοιχιζόμενοι από οικογένεια και φίλους, αλλά τώρα που έχετε μια φουσκάλα, κάθε βήμα που κάνετε να είναι βασανιστικά επώδυνο. Ένα απλό επίθεμα που η θεία σας βρήκε στην τσάντα της απλά δεν κάνει. Κάθεστε στο κεντρικό τραπέζι, παρακολουθείτε όλους τους καλεσμένους σας να χορεύουν και το μόνο που εύχεστε είναι να είχατε ένα επιπλέον ζευγάρι πόδια.

Η πίεση και η τριβή που αναπτύσσονται ανάμεσα στο καινούργιο παπούτσι και το πόδι σας είναι αυτό που προκαλεί την επίπονη, ενοχλητική φουσκάλα , η οποία μπορεί να καταστρέψει την ξεχωριστή μέρα οποιουδήποτε.
Συνιστάται για εσένα
Φουσκάλες

Πώς να αποφύγετε και να αντιμετωπίσετε τις φουσκάλες όταν φοράτε καινούργια παπούτσια

‘Ή φανταστείτε να είναι η πρώτη σας μέρα στην καινούργια δουλειά και να θέλετε να κάνετε ποδαρικό με την κατάλληλη ενέργεια και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αλλά η ώρα είναι μόλις 9:30 και έχετε ήδη βγάλει φουσκάλα. Το νέο σας αφεντικό σας ξεναγεί στο γραφείο και ο πόνος που νιώθετε στο αριστερό σας πόδι είναι σχεδόν εξουθενωτικός. Είναι δύσκολο να μη φανεί στο πρόσωπό σας, είναι δύσκολο ακόμα και να γελάσετε στους νέους συναδέλφους σας και ακόμα πιο δύσκολο να συγκεντρωθείτε στη δουλειά που έχετε να κάνετε. Αυτή την ημέρα που θα έπρεπε να ξεχωρίσετε, το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να βγάλετε τα παπούτσια σας και να κρυφτείτε στην τουαλέτα μέχρι να έρθει η ώρα να γυρίσετε σπίτι.

Έχει συμβεί σε όλους μας. Αντί να πετάτε στα σύννεφα, νιώθετε καθηλωμένοι από τον πόνο. Δεν κάνετε χειραψίες, δεν γνωρίζετε νέο κόσμο, δεν χαμογελάτε – απλά δεν είστε ο εαυτός σας! Οι φουσκάλες μπορούν να μετατρέψουν μια μέρα που προβλεπόταν να είναι φανταστική σε σκέτη οδυνηρή απογοήτευση.

Πώς... να αποφύγετε τις φουσκάλες από καινούργια παπούτσια

Μη φοβάστε, με τα ειδικά προστατευτικά στικ προστασίας και τα επιθέματα για φουσκάλες μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι φουσκάλες δεν θα σας καταστρέψουν καμία ιδιαίτερη μέρα ξανά. Αμέσως μόλις νιώσετε ενόχληση σε ένα σημείο στο πόδι, εφαρμόστε το στικ κατά των φουσκαλών για να μειώσετε την τριβή, ή εάν έχει ήδη δημιουργηθεί φουσκάλα, τοποθετήστε πάνω της ένα ειδικό επίθεμα για να ανακουφίσετε τον πόνο και να προστατεύσετε την πληγή. Είναι ένας γρήγορος και απλός τρόπος να προστατεύσετε τα πόδια σας και να συνεχίσετε ακάθεκτοι τη μέρα σας. Έτσι, την επόμενη φορά που θα έχετε μια ιδιαίτερη περίσταση η οποία θα απαιτεί ολοκαίνουργια παπούτσια, τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει.